Kebap kraftowy do Twojego punktu gastronomicznego
Kebab jest jedną z najczęściej wybieranych opcji pośród fast foodów, po których sięgamy na mieście. Duża ilość punktów serwujących to danie sprawia, że warto jest znaleźć sposób by wyróżnić się pośród konkurencji. Zobacz, jak kraftowe mięso przyczyni się do większej sprzedaży.
Jak produkowany jest kraftowy kebab?
To co jest najważniejsze w kraftowym kebabie to przede wszystkim sposób jego produkcji. Całość przygotowywana jest całkowicie ręcznie, nie mam mowy o maszynowym przygotowania produktu. Czynności wykonywane są wedle starej i sprawdzonej receptury, która gwarantuje wysokiej jakości efekt końcowy.
Ponadto mięso po przygotowaniu przechodzi okres leżakowania, który trwa kilku do kilkudziesięciu godzin. Taka metoda sprawia, że jego tekstura jest bardziej krucha, a smak aromatyczniejszy. Na to ma wpływ również pieczołowicie dobierany rodzaj mięsa. Firma współpracuje jedynie z pewnymi dostawcami, którzy poświadczają czystość.
Do kebabu kraftowego może być użyte mięso z kurczaka, indyka lub wołowe.
Stryktura mięsa powoduje, że idealnie łączy ono się z sosami. Jednocześnie sosy nie powodują, że podpieczone mięso się rozmięka.
Co jeszcze wyróżnia ten rodzaj mięsa?
Kraftowy kebap charakteryzuje się autorską mieszanką przypraw. To kebaby, których smak został opracowany w oparciu o liczne prace nad uzyskaniem idealnego smaku. Dzięki temu Ty i Twoi klienci możecie cieszyć się niezwykle aromatycznym mięsem.
Dużą zaletą kraftowych mięs jest fakt, że bardzo często obok tradycyjnym typów możemy znaleźć takie, które przechodzą modyfikacje smakowe. Są to opcje nie tylko proponowane przez kucharzy, ale również dostosowywane pod recepturę klienta.
Mając już główną potrawę w postaci mięsnego kebaba kraftowego swoje menu możesz urozmaicić o różne opcje np. wegetariańskie, w których znajdzie się falafel bądź frytki.
Wejdź na stronę https://kebap.pl doskonały kebap kraftowy do Twojej gastronomii.
Kebap kraftowy od sprawdzonego producenta
Chcąc cieszyć się najlepszej jakości kebabem musisz zaopatrywać się u sprawdzonego producenta.
Proces produkcji nadzorowany jest oraz wykonywany przez pracowników z doświadczeniem. Część z nich to doskonale wyszkoleni przedstawiciele kuchni tureckiej.
Klienci firmy mogą zamówić zarówno tradycyjne kebaby jak i wersje modyfikowane. W zależności od potrzeb dobierany jest rodzaj mięsa, jego struktura (całe mięso lub mielone) oraz gramatura kebaba. Możliwości indywidualnych zmian pod nasza koncepcję sprawiają, że jesteśmy w stanie całkowicie dostosować zamówienie pod nasz lokal.
Warto też wspomnieć, że firma przygotowuje atrakcyjne rabaty dla klientów pozostających w stałej współpracy.
„kebap”